Понеділок, 25 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій не дозволила відкривати дитячі садочки і проводити богослужіння у 3 містах та 6 районах. Про це під час сьогоднішнього брифінгу сказав перший заступник голови адміністрації Роман Приму, а також проінформував жителів області щодо стану поширення коронавірусної інфекції на території області.

Працівники ДП «Шепетівський лісгосп» постійно працюють над створенням комфортних умов для відпочинку громадян у лісових насадженнях, так у лісових масивах підприємства розроблена ціла мережа зон відпочинку, бесідок, грибків. Але на жаль, не всі відпочиваючі поважають працю інших.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя м. Славути визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною четвертою статті 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України, і призначено йому покарання у виді  штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Фото 21 ДПРЧ м .Шепетівка
Розділ Події

Аварія сталася вчора, пізно ввечері, на трасі Хмельницький - Шепетівка близько 22 години поблизу села Пиляї Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів