Понеділок, 06 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівська компанія випробувала обладнання для дезінфекції медиків
Розділ Бізнес

Досвід сільськогосподарського машинобудування також не стоїть осторонь проблеми поширення COVID-19 в Україні. Шепетівська компанія A3Tech запропонувала обладнання для дезінфекції медиків за принципом туманоутворення. Про це у коментарі для видання "Тракторист" повідомив власник компанії Марат Мінц.

Щойно стало відомо про результати ПЛР-тестування літнього шепетівчанина, якого підозрювали у інфікуванні COVID-19. Про них повідомили  в Хмельницькій облдержадміністрації.

Ми вже писали як 2 квітня, попри карантин, у Шепетівці на весільний рушник стала пара молодят. 4 квіт­ня 2020 року у Ше­пе­тівсь­ко­му МР від­ді­лі дер­жавної ре­єс­тра­ції ак­тів ци­віль­но­го ста­ну Цен­траль­но-За­хід­но­го МУ Мі­ніс­терс­тва юс­ти­ції ще одна пара вирішила повторити цей досвід та не відклали своє весілля попри незвичні обставини.

5 квітня на лінію «101» міста Шепетівка надійшло повідомлення про загоряння в лазні на вулиці Центральна в с. Хролин. Про це повідомляє Шепетівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

5 квітня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області шляхом підриву в спеціально відведеному для цього місці знищено мінометну міну калібру 120 мм часів Другої світової війни.

Минуло 5 діб, як частина медиків Шепетівської районної лікарні пішли на самоізоляцію. Через коронавірус, підтверджений в мешканця Шепетівки, увесь персонал відділення анестезіології та інтенсивної терапії (реанімації) лікарні знаходиться цілодобово в лікарні, не покидаючи закладу.

0
репостів
0
репостів