Середа, 29 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Що зробило легендарним тачанку та як цей віз отримав таку назву
Розділ Культура

Однією з улюблених селфі-зон відвідувачів Музею пропаганди є композиція «Тачанка». Віз "тачанку" було знайдено на території Пліщинської сільської ради наприкінці 70-х років, під час експедиції з пошуку матеріалів для створення експозиції нового музею. До музею він доїхав власним ходом. В експозиційну залу був доставлений через віконний отвір.

Директорам місцевих ринків озвучили умови для їх відкриття
Розділ Бізнес

Сьогодні, 29 квітня, відбулася зустріч  керівника міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Миколи Кикотя з директорами місцевих ринків. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Три роки позбавлення волі – таке покарання призначив Шепетівський міськрайонний суд обвинуваченому в крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній з проникненням в приміщення (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України), визнавши його винуватим у інкримінованому злочині.

Сьогодні, 29 квітня,  міський голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради на яке винесли 10 питань порядку денного.

Як ми вчора повідомляли, ранок вівторка у працівників ТОВ «Агрофірма «Подільський аграрій» розпочався нестандартно - на вхідних дверях вони виявили гранату, яку невідомий зловмисник встановив на дверній ручці.

Щойно на черговому брифінгу щодо притидії поширення коронавірусної інфекції на території області, обласні чиновники підтвердили одужання шепетівчанина. З Хмельницької інфекійної лікарні мають виписати чоловіка 1953 року народження.

Навіть перебуваючи на карантині, вихованці Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді продовжують перемагати у всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

У Шепетівці 3 та 11 травня працюватимуть лише заправки і аптеки
Розділ Події

Таке рішення 28 квітня 2020 року прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконачого комітету Шепетівської міської ради.

29 квітня – сумна четверта річниця загибелі нашого земляка, воїна АТО, бійця легендарного 90-го батальйону Циклаурі Ревазо Шотаєвича…

0
репостів
0
репостів