Середа, 22 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Вчора голова облдержадміністрації Дмитро Габінет з робочою поїздкою відвідав Шепетівщину. У ході візиту очільник області поспілкувався з керівництвом району щодо нагальних питань, які потребують першочергової уваги влади.

Здавалось би, що під час карантину всі дитячі гуртки Шепетівки згорнули свою роботу. Але все таки є виключення із цих реалій.

Карантин в Україні буде продовжено до 11 травня. Лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, відкриваючи чергове засідання Кабінету Міністрів у середу, 22 квітня.

Раніше ми повідомляли, що на позачерговій сесії міської ради 7 скликання депутати перерозподілили кошти бюджету міста та прийняли рішення про спрямування Шепетівській центральній районній лікарні коштів на придбання апарату штучної вентиляції легень та концентратора кисню. Останній сьогодні вже доставили до Шепетівської ЦРЛ.

Станом на ранок, 22 квітня, у Шепетівці офіційно підтверджено одужання двох шепетівчан, які були інфікувані вірусом SARS-COV-2.

За інформацією пресслужби Шепетівської міської ради, обмеження перебування на кладовищі зумовлено карантинними заходами та прийнятою непередодні постановою головного державного санітарного лікаря В. Ляшка.

0
репостів
0
репостів