Вівторок, 24 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка
У березні ціна за спожитий газ для шепетівчан знову зменшиться
Розділ Бізнес

У березні 2020 року оптова ціна на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів, яким НАК «Нафтогаз України» постачає газ в рамках спеціальних обов’язків (ПСО), становитиме 3,40 грн за кубометр (без врахування ПДВ, націнки газзбутів та витрат на транспортування газу магістральними і розподільними трубопроводами). Це на 14% менше, ніж у лютому 2020 року.

У Шепетівці двоє дітей стали власниками двокімнатної та трикімнатної квартир. Зокрема остання квартира була придбана 12 березня 2020 року.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Дмитро Габінет під час щоденного брифінгу. За словами очільника області, станом на 12:00 24 березня в Хмельницькій області є 3 особи під підозрою, з них 1 виявлено сьогодні.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першої статті 125 (заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів