П'ятниця, 13 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

12 березня в облдержадміністрації відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його голова облдержадміністрації Дмитро Габінет. Головне питання порядку денного – заходи щодо профілактики та запобігання поширенню на території Хмельницької області коронавірусної інфекції.

Керівником виборчого штабу від “Слуги народу” у Хмельницькій області на чергових місцевих виборах, які відбудуться восени цього року, призначено народного депутата Сергія Мандзія.

13 березня 2015 р. від обстрілів російських найманців під Луганськом загинув шепетівчанин Ігор Балда.

Враховуючи епідемічну ситуацію в країні щодо поширення коронавірусної інфекції та згідно наказу головного лікаря КНП «Шепетівська ЦРЛ» від 12.03.2020 року №97 «Про посилення протиепідемічного режиму та проведення карантинних заходів» в усіх структурних підрозділах лікарні запроваджено карантин.

У світі склалась неблагополучна епідеміологічна ситуація по захворюваності на гостру респіраторну хворобу (ГРХ), спричинена коронавірусом 2019-nCoV. Захворіло понад 100 тис. чоловік, з яких померло більше 4 тис. чоловік. В епідеміологічний процес втягнуто майже всі континенти земної кулі. ВООЗ оголосила пандемію цього небезпечного захворювання.

На дорогах державного значення Хмельницької області ведуться роботи з експлуатаційного утримання.

 В період з 5 до 11 березня 2020 року за медичною допомогою в лікувально-профілактичні заклади з ознаками або підозрою на інфекційні захворювання звернулось 280 жителів області, що на 3,2 % менше ніж на попередньому тижні. Інтенсивний показник по області становить 21,1 (на попередньому тижні – 21,8).

Упродовж минулої доби о 19:30 год на території міста Шепетівка виникла пожежа.

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, проводять роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

5 березня відбулася зустріч з керівниками підприємств та організацій, які здійснюють перевезення на території міста. Під час зустрічі присутні обговорили практичні заходи, які мають використовувати перевізники щодо профілактики та запобігання поширенню коронавірусу.

0
репостів
0
репостів