Четвер, 12 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівському районі управління Держпродспоживслужби провело спільні наради з представниками місцевої влади та бджолярами.

Поліцейські Грицівської та Ленковецької громад отримали службові автомобілі
Розділ Події

Сьогодні на головній площі міста Хмельницького відбулася презентація проєкту «Поліцейський офіцер громади» та вручення 43 службових автомобілів першим поліцейським офіцерам громади в Хмельницькій області.

Шепетівське підприємство теплових мереж повідомляє про зміни розміру нарахувань за послуги з централізованого опалення для населення за лютий 2020 року.

Про це написали на сторінці соціальної мережі "Плесенські новини".

Минулого тижня, 6 березня, в Шепетівській міськрайонній філії Хмельницького обласного центру зайнятості було проведено ярмарок вакансій на замовлення Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату та Колійної машинної станції №193. В ярмарку взяли участь 16 безробітних.

 У ніч на 31 липня минулого року біля диско-бару в Шепетівці юнак поцікавився у тамтешнього відвідувача, котрий вийшов на сходи, чи немає він, бува, закурити. У відповідь нетверезий чоловік нагрубив хлопцю. На його захист став 20-річний друг: спочатку була розмова з чоловіком на підвищених тонах, а потім обвинувачений вдарив його кулаком в обличчя – той впав головою об асфальт, отримавши тяжкі тілесні ушкодження, які небезпечні для життя в момент спричинення.  

На території Шепетівки на виконання постанови Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» з 12 березня до 3 квітня 2020 року водиться карантин для запобігання поширення коронавірусу.

0
репостів
0
репостів