Середа, 05 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

4 та 5 лютого депутати міської ради взяли участь у засіданнях постійних депутатських комісій міської ради. Під час засідань комісій депутати розглянули 39 питань порядку денного 69 сесії міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 13 лютого 2020 року.

30 січня 2020 року відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Шепетівській районній державній адміністрації, на якому було проаналізовано стан справ щодо недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію Шепетівського району. Оскільки днями було встановлено діагноз на африканську чуму свиней у с. Хотин. Тушку хворої на АЧС свині виявили на звалищі поблизу села Хотин, що у Рівненському районі.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України.

Для шепетівчан платіжка за тепло у січні знову зменшиться
Розділ Бізнес

Постановою КМУ від 24.12.2019 № 1082 теплопостачальним підприємствам надано можливість зменшувати розмір плати за теплову енергію та  послуги з централізованого опалення у разі коли ціна природного газу, придбаного у відповідному місяці опалювального сезону є нижчою від ціни природного газу, що врахована у структурі тарифів. Цією можливістю скористалось Шепетівське підприємство теплових мереж.

Актор Дмитро Хом’як і онук Степана Бандери - у Шепетівці провели спецпоказ фільму “Наші Котики”
Розділ Культура

Вчора, 4 лютого, у кінотеатрі «Starloft Cinema Cafe» торгового центру "Стратон" було людно. До Шепетівки завітав головний герой фільму “Наші Котики” Дмитро Хом’як разом з продюсером стрічки Степаном Бандерою, який до того ж є онуком лідера українських націоналістів Степана Бандери. Гості приїхали зі спецпоказом та можливістю поспілкуватися з глядачами.

0
репостів
0
репостів