Четвер, 03 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Городищенський туристичний клуб отримав спортивний інвентар від Фонду Кличків
Розділ Спорт

Впродовж кількох місяців 2020 року тренер турисько-оздоровчого Клубу"Меридіан" та ХОЦТКУМ, що функціонують на базі Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Судилківської сільської ради, брав участь у Всеукраїнському проєкті для вчителів фізичного виховання "Посилка успіху" від Klitschko Foundation.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 3 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 32272 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1139 - діти, 2295 - медпрацівники, 2582 - працівники освіти.

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія. Відповідний указ № 535/2020 Глава держави підписав третього грудня.

Фонд соціального страхування України компенсує втрачений заробіток за весь період догляду за хворим членом родини у лікарні або вдома у разі необхідності. Найбільша кількість відповідних листків непрацездатності видається у разі хвороби дитини застрахованої особи.

У Хмельницькій області завершився Європейський тиждень тестування на вірус імунодефіциту людини (ВІЛ) та вірусних гепатитів. Безкоштовні тестування на гепатит С та ВІЛ, окрім Шепетівки, проводили також у Деражні, Хмельницькому та Волочиську.

16-річний зловмисник по декілька разів проникав у будинок двох жительок села Коськів, звідки викрадав різноманітні речі, продукти харчування та грошові кошти. 

0
репостів
0
репостів