Четвер, 17 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Із "Мішка Святого Миколая" діти отримали перші подарунки
Розділ Події

17 грудня 2020 року Святий Миколай розпочав дарувати гостинці з «Мішка Святого Миколая». Враховуючи карантинні обмеження, зустрічі дітей з Святим Миколаєм будуть відбуватися щодня.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 17 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 37021 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 1318 - діти, 2585 - медпрацівники.

У рамках відкритої Спартакіади відбулися змагання з плавання
Розділ Спорт

16 грудня у приміщенні міського басейну відбулися змагання з плавання, які проводилися на двох дистанціях 50 та 100 метрів вільним стилем. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Вчора Шепетівська центральна районна лікарня отримала нове сучасне обладнання - ампліфікатор, який використовується для виявлення людей з COVID-19.

Шепетівчани платитимуть за централізоване опалення на 15,1% більше
Розділ Бізнес

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради прийняв Рішення №294 від 10 грудня 2020 року «Про встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) та послуги з постачання теплової енергії для Шепетівського підприємства теплових мереж», згідно якого підвищив тарифи на теплопостачання.

У місті провели засідання комісії з питань захисту прав дитини, а у районі - профілактичний рейд
Розділ Події

Служби у справах дітей міста та району продовжують відстоювати інтереси дітей та їхні права. Так, 16 грудня під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянуто десять питань порядку денного.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя м. Славута визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 12 років позбавлення волі.

На робочій групі з питань ЖКГ та інфраструктури міста піднімали ряд проблемних питань
Розділ Події

Заступник міського голови Ігор Ялоха ініціював засідання робочої групи за участі керівників комунальних підприємств міста, керівника житлово-комунального підрозділу міської ради та депутатів міської ради.

0
репостів
0
репостів