Середа, 16 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 16 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 36609 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1300 - діти, 2568 - медпрацівники.

Підписано перший договір щодо руху приватних локомотивів з Шепетівки
Розділ Бізнес

Укрзалізниця в рамках запровадження урядового пілотного проєкту щодо допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування уклала перший договір про участь у проєкті.

Шепетівчанин посів 5 місце на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів
Розділ Спорт

З 23 листопада по 3 грудня у місті Софія  Болгарія, проходив Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів-2020, у якому взяли участь спортсмени з 19 країн Старого світу.

У Шепетівці стартувала відкрита Спартакіада з нагоди Дня Збройних сил України
Розділ Спорт

15 грудня з нагоди Дня збройних сил України у Шепетівці розпочались змагання серед військовослужбовців та силових структур міста. Протягом наступних днів за першість змагатимуться команди Національної поліції, військовослужбовці військових частин міста, а також представники Державної служби з надзвичайних ситуацій Хмельниччини.

У Шепетівці вночі вогнеборці рятували будинок від пожежі
Розділ Події

16 грудня о 01:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м.Шепетівка на вулиці Курчатова виникла пожежа в житловому будинку.

0
репостів
0
репостів