Середа, 07 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 19.00 7 жовтня підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 у 12 шепетівчан. У 6 шепетівчан, які хворіли на коронавірусну інфекцію COVID-19, контрольний ПЛР-тест показав негативний результат.

У місті Шепетівці Хмельницької області на будівлі інфекційного відділення центральної районної лікарні розмістили банер з інформацією про реконструкцію відділення  «за сприяння команди «За конкретні справи», від якої до Хмельницької обласної ради балотується головна лікарка закладу. Про цей факт спостерігачі громадської мережі ОПОРА повідомила до поліції.

Михайло Полодюк, у розпал передвиборчої кампанії, захворів на коронавірусну хворобу COVID-19. Слабкість відчув ще у минулий четверг, в п’ят­ни­цю пішов на самоізоляцію, а результат тесту з приватної лабораторії отримав лише днями.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у пред’явленому обвинуваченні за частиною першою статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

0
репостів
0
репостів