Неділя, 04 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка
 Василь Йожефович Секеч
Розділ Спорт

4 жовтня Хмельницька обласна асоціація футболу повідомила сумну звістку. Перестало битися серце колишнього тренера шепетівського клубу "Темп".

«У благодійному фонді ми постійно працюємо над проблемами громади і намагаємося їх розв’язати. Тісно співпрацюємо з представниками освіти, медицини, культури та спорту. Ми знаємо, як  вирішувати питання цих галузей, тому об’єдналися в одну команду», - зазначила Віолета Лабазюк, голова благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч», лідерка Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА.

Хмельницька ОДА повідомила, що за сьогодні виявлено аж 370 нових інфікованих у області. Це рекордне значення для Хмельниччини за всі часи пандемії COVID-19.

Зареєстровані кандидати та партії, як суб’єкти виборчого процесу, повинні провадити агітаційну кампанію відповідно до вимог виборчого законодавства, зокрема вказувати вихідні дані на друкованих агітаційних матеріалах. Водночас на початку жовтня Громадянська мережа ОПОРА фіксує в області значну кількість зовнішньої політичної реклами без необхідних вихідних даних.

СТРАТЕГІЯ РЕМОНТУ МІСТА - це рушійна сила змін Шепетівської громади!

Тільки системний підхід, тільки фахове управління!

Приєднуйся до стратегії змін твого міста!

Шепетівські футболісти потрапили до фінальної частини Ліги учасників АТО
Розділ Спорт

За результатами відбірного етапу 6-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО визначилися 24 кращі команди. У фінальній частині зіграє також ФК "Темп" ЗСУ з Шепетівки.

Довіра людей – це найвища нагорода, - Артур Фрідман
Розділ Події

«Найвища нагорода для мене, яку я дуже ціную, - це ваша довіра. Адже ви сім разів обирали мене депутатом Хмельницької обласної ради, надали звання «Почесного громадянина Хмельниччини». Це те, що тримає в тонусі, надає сили працювати далі», - зазначив генеральний директор "Об'єднання "Прогрес", депутат Хмельницької обласної ради Артур Фрідман на форумі прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА у Славуті.

Щороку найпрестижніша національна премія Global Teacher Prize Ukraine нагороджує найкращих вчителів країни: новаторів, творців майбутнього та справжніх супергероїв нашого часу. Вчора на урочистій церемонії було нагороджено переможців у кожній з номінацій.

Інноваційні можливості навчання – у кожну школу. У Шепетівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з’явився новий комп’ютерний клас. Відтепер і початкова школа має 10 повноцінно облаштованих робочих місць для якісного навчання учнів.

0
репостів
0
репостів