Середа, 28 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, на 52-му році життя, передчасно пішов у вічність лікар-судовомедичний експерт Кормилецький Сергій Михайлович. Про це повідомив його колега, лікар-уролог Шепетівської ЦРЛ Ігор Трофімчук.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.30 28 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 15607 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 577 - діти, 1131 - медпрацівники, 948 - працівники освіти.

Президент України Володимир Зеленський змінив начальника управління Служби безпеки України в Хмельницькій області. Про це свідчить відповідний указ глави держави від 28 жовтня.

Під час сьогоднішнього онлайн-брифінгу перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш розповів про ситуацію в області із захворюваністю на COVID-19 та заходи, що вживаються для запобігання подальшого поширення цієї хвороби.

Кабінет міністрів продовжив дію режиму надзвичайної ситуації в Україні до 31 грудня. Про це повідомив премʼєр-міністр Денис Шмигаль у своєму телеграмі.

У Шепетівці вшанували загиблих у Другій світовій війні
Розділ Події

Сьогодні, 28 жовтня, у день відзначення 76-ї річниці вигнання нацистів з України відбулося  покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь».

Хмельницький апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокурора: скасував вирок Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області в частині призначеного покарання та звільнення обвинуваченого у повторній крадіжці і замаху на крадіжку (ч.2 ст.185, ч.2 ст.15 ч.2 ст.185 КК України) від відбування покарання на підставі Закону України «Про амністію у 2016 році». Натомість ухвалив новий вирок, яким визнав підсудного винуватим у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушеннях та призначив остаточне покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Шепетівчани вибороли призові місця на чемпіонаті України з бойового самбо
Розділ Спорт

24-25 жовтня у м. Києві в легкоатлетичному манежі пройшов чемпіонат України з бойового самбо серед дорослих, юніорів та юнаків. Серед них були й представники з м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів