Вівторок, 20 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Щодня збільшується число хворих на COVID-19, які лікуються у Шепетівській ЦРЛ. На ранок понеділка, 19 жовтня, на стаціонарі перебуває 72 хворих на коронавірус та 28 із підозрами на COVID-19. У медзакладі відкривають вже п’яте відділення на 20 ліжок для хворих на коронавірус. Найбільше лікарня потребує засобів індивідуального захисту. Чергову партію допомоги надав медзакладу обласний оперативний штаб по боротьбі із COVID-19.

20 жовтня о 14:00 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вилучено та знищено 82 мм мінометну міну часів Другої Світової війни. Цей вибухонебезпечний предмет виявив цього ж дня мешканець с. Кліментовичі Шепетівського району в лісосмузі під час збирання грибів.

Станом на 19.00 20 жовтня у місті Шепетівка підтверджено 14 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. У 7 шепетівчан, які хворіли на коронавірусну інфекцію COVID-19, контрольний ПЛР-тест показав негативний результат.

0
репостів
0
репостів