Понеділок, 12 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 12 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 10057 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 424- діти, 783 - медпрацівники, 450 - працівники освіти.

Сьогодні, 12 жовтня, під головуванням першого заступника міського голови Володимира Вихівського відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

У шепетівському Музеї Пропаганди відкрили виставку робіт військових ветеранів
Розділ Культура

В рамках підтримки ветеранів та їх сімей, з метою допомоги в соціалізації та психологічній реабілітації, в шепетівському Музеї Пропаганди відбулося відкриття виставки робіт Будинку ветерана “Бандерівський Схрон”.

У Шепетівці спостерігачі ОПОРИ впродовж 5-10 жовтня зафіксували білборди кандидатів та політичних сил з доклеєними вихідними даними. У такий спосіб додали визначені виборчим законодавством обов’язкові відомості до зовнішньої реклами як окремих кандидатів, так і політичних сил.

Кандидатка на посаду  Шепетівського міського голови, про намір здійснити важливу місію, джерела натхнення  для досягнення мети -  перезавантажити Шепетівську ОТГ і місто в якості новообраного очільника.

Для учнів початкових класів Шепетівської загальноосвітня школи І-III ступенів №6 вводиться карантин та організовується дистанційне навчання. Про це повідомили на офіційному сайті освітнього закладу.

Протягом вихідних днів підтверджено ще 11 випадків захворювання на COVID-19 по Шепетівському району. Про це інформує Шепетівська РДА.

На спеціальній сторінці Центральної виборчої комісії днями було опубліковано повний список кандидатів у депутати Шепетівської міської ради. Загальна їх кількість становить 259 чоловік.

0
репостів
0
репостів