Четвер, 01 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 17.00 1 жовтня підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 ще у 7 шепетівчан. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З опівночі 5 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування, про яке повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

1 жовтня 2020 року в районній державній адміністрації відбулась селекторна нарада щодо виконання планових завдань проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2020 році.

Прийомні батьки виявили бажання взяти на виховання та спільне проживання троє діток, які перебувають в державному закладі.

Кабмін схвалив проєкт Закону щодо реформування Державного фонду регіонального розвитку
Розділ Події

Державний фонд регіонального розвитку - важливий інструмент підтримки регіонів. Щоб фонд був максимально дієвий та ефективний, його потрібно перезавантажити. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на черговому засіданні Уряду 30 вересня.

Через недотримання гендерної квоти Шепетівська міська ТВК відмовила в реєстрації списку кандидатів у депутати від Хмельницької обласної організації політичної партії «Наш край». Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

0
репостів
0
репостів