Четвер, 05 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу щодо 27-річного жителя села Шепетівського району, якому інкримінують порушення безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України).

«Шепетівський цукровий комбінат» працюватиме у цілодобовому режимі
Розділ Бізнес

Заміна застарілого устаткування на Шепетівському цукровому комбінаті забезпечить його безперебійну роботу протягом нового виробничого сезону. Докорінне оновлення виробничих потужностей шепетівських цукровиків вийшло на фінішну пряму, адже нині тривають лише роботи з налагодження нового обладнання.

Виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації відвідав Шепетівщину
Розділ Події

В рамках робочої поїздки вчора т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко відвідав Шепетівщину. Разом керівниками району та представниками обласного депутатського корпусу посадовець  побував на будівельних майданчиках нового приміщення школи та амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с.Корчик,  ознайомився з об’ємом проведених робіт на будівництві амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с.Судилків та оглянув Судилківський ліцей, в якому проведено капітальний ремонт та 2 вересня відкрито футбольне поле зі штучним покриттям.

Наразі 44-річній шепетівчанці вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі.

0
репостів
0
репостів