П'ятниця, 13 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці нагороджували найуспішніших спортсменів минулого року
Розділ Спорт

Сьогодні, 13 вересня,  у переддень відзначення Дня фізичної культури та спорту у малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулась церемонія нагородження найуспішніших спортсменів та тренерів Шепетівки за підсумками 2018 року.

Працівників лісу привітали з професійним святом
Розділ Події

Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу — професійне свято працівників  лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України. Сьогодні з цієї нагоди відбулись урочистості в актових залах Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство» та Шепетівського районного спеціалізованого лісокомунального підприємства.

Народний депутат Олексій Жмеренецький, який обрався до парламенту по нашому 190-му округу, повеселив журналістів своїм екстравагантним виглядом на засіданні.

12  вересня  о 19:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу гаража в одному із приватних домогосподарств на вул. Гагаріна у м. Шепетівка. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів