Вівторок, 10 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Згідно обвинувального  акту, який надійшов до Полонського  районного суду,  в серпні 2019 року обвинувачена С. в одному із сіл Полонського району в обідню пору зайшла на подвір’я потерпілої  Р. разом із подругою. Побачивши що господині вдома не було та знайшовши ключ від навісного замка  вхідних дверей, вона відчинила їх та зайшла всередину будинку, де вільно пересувалася по кімнатах тривалий період часу, шукаючи пір’я птиці.

Відтепер судові виконавці зобов'язані повернути комунальне майно з оренди ТОВ «Шепетівка Енергоінвест»
Розділ Бізнес

Сьогодні, 10 вересня, на судовому засіданні колегія суддів Північно-західного апеляційного господарського суду (м.Рівне) постановила залишити скаргу ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» без задоволення, а рішення Хмельницького господарського суду без змін. Це означає, що ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» має усунути перешкоди у володінні, користуванні та розпорядженні цілісним майновим комплексом «Шепетівське підприємство теплових мереж» шляхом його звільнення.

7 вересня 2019 року – особливий день для мільйонів українців. Цього дня за поверненням 35 українців на Батьківщину слідкували не тільки ми, але й весь цивілізований світ. Повідомлення, емоційно щасливі фото та відео з Борисполя заполонили шпальти вітчизняних та провідних світових ЗМІ. Додому повернулися 35 утримуваних росіянами українців – військовополонених і політв’язнів.

Монети номіналом 1, 2 та 5 копійок виводять з обігу
Розділ Бізнес

Уже через три тижні – з 01 жовтня 2019 року – монети 1, 2 та 5 копійок перестануть бути платіжним засобом в Україні, повідомляють у Національну банку України. Відтоді їх не прийматимуть під час розрахунків готівкою за товари та послуги, а Національний банк почне вилучати ці монети з готівкового обігу.

0
репостів
0
репостів