Четвер, 29 серпня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Напередодні початку нового навчального року, аби підвести підсумки, в Шепетівському навчально-виховному комплексі №1 відбувся освітній форум «Розбудова системи забезпечення якості освіти: реформи, виклики та перспективи», який зібрав педагогів міста.

Шепетівчани вшанували пам’ять полеглих захисників України
Розділ Події

Сьогодні, 29 серпня, Україна вперше відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Пам’ятні заходи з цієї нагоди відбулися і в Шепетівці.

Уряд виділив додаткові кошти на ремонт доріг Хмельниччини
Розділ Бізнес

Урядом спрямовано додатково понад 2 млрд. грн. на фінансування бюджетної програми “Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення” за рахунок залишку коштів спеціального фонду держбюджету, який утворився на 01.01.2019, та нерозподілених видатків поточного року. Перепало додаткових коштів і Хмельниччині.

У Шепетівці відкрили виставку присвячену "іловайському котлу"
Розділ Події

У краєзнавчому відділі музею Миколи Островського відкрито фотовиставку «Іловайськ. Виживання як диво…». На ній представлені фотографії, які передають жах Іловайського страхіття, а також світлини шепетівчан, які на собі відчули, що таке вихід з Іловайського котла.

0
репостів
0
репостів