Вівторок, 27 серпня 2019 — Сайт міста Шепетівка
У вересні в Шепетівці планують провести футбольний фестиваль
Розділ Спорт

Напередодні нового сезону фестивалів чемпіонів «Відкриті уроки футболу» УАФ організувала навчальний семінар для волонтерів проекту із числа вчителів фізичної культури, дитячих тренерів та представників регіональних федерацій футболу.

На Шепетівщині відбувся перший фестиваль борщу
Розділ Культура

Біля Хролинського СБК 25 серпня було гамірно і весело, в Судилківській громаді відбувся перший фестиваль борщу "Варись,варись борщику в полив'янім горщику". По - перше, це наша національна страва, і ще раз , по - перше, борщ смакує справжнім українцям!

Лісівники встановлюють камери для своєчасного виявлення займання лісів
Розділ Бізнес

Для вчасного виявлення загоряння в лісових насадженнях на території держлісфонду було встановлено три спостережні вежі, та дві відеокамери спостереження за лісовими масивами. Цього року, на території лісокомплексу,  додатково встановлено ще одну алюмінієву щоглу з відео спостереженням, що підвищить швидкість виявлення та гасіння пожеж.

В день Державного прапора керівники Хмельницької області Володимир Кальніченко та Михайло Загородний вручили ключі від 13 нових сучасних машин Renault Duster представникам районів, які вирушили до сільських амбулаторій Хмельниччини. Одна з них передана сімейному лікарю Віктору Клімчуку для надання медичної допомоги сільському населенню Ленківецької ОТГ.

0
репостів
0
репостів