Вівторок, 07 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівка приймає юних гостей із Польщі
Розділ Події

Сьогодні міський голова Михайло Полодюк зустрівся з учнями Бернардинської приватної школи з міста Лодзь (Польща). Школярі  відвідали Шепетівську міську раду у рамках тижневого візиту до України та Шепетівки, зокрема.

30 квітня мешканка села Хутір звернулася до лікаря ветеринарної медицини та розповіла про те, що її власний собака, якого вона відпустила з прив’язі у вечері 29 квітня прибігла додому та була досить агресивна, напала на кота і почала його гризти. При спробі їх роз’єднати та прив’язати собаку нанесла подряпину їй. Собаку було вимушено забито.

Відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотично гри «Сокіл («Джура»)
Розділ Спорт

2-3 травня 2019 року в місті Шепетівка на базі НВК№3 проведено міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотично гри «Сокіл («Джура»). У грі брали участь 64 учасники із восьми закладів загальної середньої освіти.

Прорвав головний водогін Шепетівки. Можливі перебої у водопостачанні міста.
Розділ Події

Сьогодні, через порив на центральному магістральному водопроводі міста виник витік. Працівниками водоканалу на протязі дня проводяться аварійно-відновлювальні роботи. Про це повідомила адміністрація шепетівського водоканалу.

6 травня об 14:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили 85 мм та 152 мм артилерійські снаряди часів Другої Світової війни.

0
репостів
0
репостів