Вівторок, 28 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

У Києві в Національному еколого-натуралістичному центрі завершився фінальний (очний) етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник». Шепетівські школярі подали на конкурс 8 робіт. Це учні НВК №1, НВК №3, ЦЕНТУМ (ЗОШ №8).

Володимир Андрійович разом із шепетівськими свободівцями
Розділ Події

В ніч на 28 травня відійшов у вічність 95-літній борець за українську націю з Шепетівки Мацишин Володимир Андрійович. В УПА його знали як "Довбуша". Про сумну подію повідомив хмельницький осередок ВО "Свобода".

Родина звинувачує поліцейських у вбивстві рідної людини. Трагедія сталася ще у січні минулого року у селі Велика Рішнівка Шепетівського району. Тоді на подвір'я увірвалися копи, без жодних пояснень схопили господаря та почали вимагати пилку.

27 травня у міському будинку культури в рамках відзначення 400-річчя надання Шепетівці Магдебурзького права відбувся тематичний захід, який провели працівники бібліотек міста, міського будинку культури, дитячої художньої школи. Iсторичну годину відвідали учні шепетівських шкіл.

27 травня відбулось засідання міжвідомчої регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів області.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадян С. та Х., які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 129 (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози), частинами 2, 3, 4 статті 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, якщо вони були пов’язані з опором іншим громадянам, які припинили хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів