Середа, 22 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Помер колишній міський голова Шепетівки
Розділ Події

21 травня після довготривалої хвороби пішов із життя Валентин Самкович Грищук. З 1994 по 1998 роки він обіймав посаду голови Шепетівської міської ради. Про трагічну подію повідомила його дочка Тетяна Грищук на своїй сторінці.

У Шепетівці презентували книгу про загиблих на сході земляків
Розділ Події

22 травня, в актовій залі музею Миколи Островського відбулась презентація книги-збірника «Пам’ятати їхні імена». Книга присвячена нашим землякам, які віддали свої життя захищаючи Україну у ході проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.

Відбувся баскетбольний турнір присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста В. Длужнєвського
Розділ Спорт

17 травня 2019 року відбувся Відкритий чемпіонат Шепетівської ДЮСШ з баскетболу серед юнаків 2006 р.н. і молодших присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста В.Длужнєвського. Чемпіонат організовано  управлінням у справах сім’ї, молоді спільно з Шепетівською спілкою ветеранів Афганістану та Шепетівською ДЮСШ.

17 травня 2019 року в приміщенні Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького відбулося нагородження кращих з кращих, які у поточному навчальному році принесли перемоги у скарбничку здобутків нашого краю, це 253 юних дослідника Хмельницького територіального відділення Малої академії України, переможці ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Серед лауреатів премій цього року 31 шепетівчанин.

Шепетівчани взяли участь у обласних змаганнях з авіамодельного спорту
Розділ Спорт

Участь у змаганнях — чудова нагода для спортивно-технічного зростання та активного і цікавого відпочинку. З цією метою вже не перший рік Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проводяться обласні відкриті змагання з авіамодельного спорту (кордові моделі). Цього року змагання проводилися 13 травня на базі Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва.

Днями, один з підрозділів Шепетівського зенітного ракетного полку повітряного командування «Захід» повернувся в пункту постійної дислокації. Після довготривалого виконання завдань за призначення в зоні проведення операції Об’єднаних сил, армійці нарешті побачили своїх рідних та близьких.

0
репостів
0
репостів