Субота, 18 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівському міськрайонному суду не вдалося перейти до розгляду обвинувального акту щодо колишнього голови Полонської райдержадміністрації Віктора Солодкого, якому інкримінують порушення закону за ч.4 ст.368 КК України “Неправомірна вигода в особливо великому розмірі”.

Перший день обласних змагань із пожежно-прикладного спорту приніс шепетівчанам бронзу
Розділ Спорт

17 травня на території спорткомплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області стартував Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту. Рятувальники з усіх районів Хмельниччини протягом 2 днів змагатимуться за першість у 6 дисциплінах: подолання 100-метрової смуги перешкод, підйом штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі, підйом висувною драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі, пожежна естафета,  бойове розгортання та двоборство. 

17 травня о 16:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили 152 мм артилерійський снаряд, а о 17:00 було знищено артснаряд калібру 85 мм часів Другої Світової війни. Небезпечні знахідки було виявлено напередодні в м. Шепетівка Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів