Вівторок, 14 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські залізничники пікетували Кабінет міністрів України
Розділ Події

Під будівлею Кабінету міністрів у Києві відбулась акція протесту ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України. Взяли у ній участь і шепетівчани.

12 травня цього року працівники сектору превенції Шепетівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області, спільно з представниками Українського товариства мисливців та рибалок провели операцію «Нерест». Про це на своїй сторінці повідомив начальник Шепетівського ВП ГУНП Шкіндюк Василь.

14  травня 2019 року працівниками Шепетівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було проведено тренінг для матерів, які виховують дітей без батьків на тему «Проблеми виховання та соціалізації дітей в неповних сім’ях».

Депутати міської ради обговорили ситуацію щодо ремонту Старокостянтинівського шосе
Розділ Події

Сьогодні в малій залі виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулось засідання комісії з питань розвитку промисловості, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, транспорту, енергетики та зв’язку. Депутати розглянули ситуацію, яка склалася навколо майбутнього поточного ремонту дорожнього покриття по Старокостянтинівському шосе.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Б. визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. 

Шепетівчани здобули срібло на фестивалі дружин юних пожежних
Розділ Культура

14 травня у м. Нетішин зібралися команди юних шанувальників рятувальної справи, аби показати свої досягнення в оволодінні правилами безпеки у рамках Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Конкурсанти змагалися під гаслом: "Про безпеку пам'ятай, цінуй життя - в біду не потрапляй!".

Сьогодні, 14 травня 2019 року, своє 90-річчя від дня народження відзначає жителька  міста Шепетівка — Неродюк Лілія Францівна. З ювілейною датою її прийшли привітати заступник міського голови Наталія Стасюк та начальник організаційного відділу Шепетівської міської ради Людмила Кішик.

0
репостів
0
репостів