П'ятниця, 10 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні завершується тижневий візит до Шепетівки учнівської делегації з Бернардинської приватної школи з міста Лодзь (Польща).  З цієї нагоди у Шепетівській спеціалізованій школі-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів, яка й приймала гостей відбувся майстер клас з вироблення вінків-оберегів. Під керівництвом вчителів польські школярі  виготовили обереги, які  вони заберуть із собою на на згадку про відвідування України та Шепетівки.

Трагічна подія сталась по вулиці Якова Гальчевського, що у Шепетівці. Син викликав медиків і повідомив, що батьку раптом стало зле і він втратив свідомість. До лікарні дідусь не доїхав, 67-річний чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Як в підсумку з'ясувалось, у цій історії було все не так просто.

10 травня о 05:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в тимчасовій господарчій будівлі на вул. Степана Бандери у приватному секторі міста Шепетівка. Негайно до місця виклику було направлене чергове відділення рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

Крадіжка кришок люків на водопровідних та каналізаційних колодязях давно є проблемою нашого міста. Але нахабство злодіїв немає меж. Так сьогодні, з восьомї до дев'ятої ранку, на перетині вулиці Островського і вулиці Валі Котика було викрадено кришку люка на проїжджій частині вулиці біля "Колиби".

0
репостів
0
репостів