Субота, 27 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Наші військовослужбовці отримали великодню передачу від земляків
Розділ Події

Напередодні Великодня отець Василь Бондар, представник УГКЦ, відвідав військовослужбовців в/ч А3730, які наразі виконують завдання за призначенням в рамках проведення Операції об'єднаних сил. Учні шепетівської ЗОШ №3 разом з батьками через священослужителя передали бійцям  запашні паски, чай, каву, солодощі. Також до посилок поклали вітальні листівки, виготовлені власноруч. 

Вже стало доброю традицією запрошувати учнів загальноосвітніх навчальних закладів до військових частин повітряного командування «Захід». Цього разу до Шепетівського зенітного ракетного полку, що дислокується на Хмельниччині, завітали вихованці Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія». 

Дорогі мої! 

Щиро вітаю всіх Вас із найбільшим та найсвітлішим нашим святом – Великоднем!

Його доброта була безкінечна, вдача щира, весела – так скаже кожний, хто знав Ревазо Циклаурі. А ще – сильний, мужній, справжній воїн, патріот України. Найдорожче – життя, він віддав за Україну 29 квітня 2016 року. Указом Президента від 25 листопада 2016 року Циклаурі Ревазо Шотаєвич нагороджений орденом «За мужність III ступеня» (посмертно).

Відділом нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Хмельницької області затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт відносно чотирьох членів організованої злочинної групи, які у минулому році вчинили низку грабежів на території Хмельницької області. Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Валерій Мушинський.

Посадовців Шепетівського військового лісгоспу підозрюють у розкраданні майна
Розділ Бізнес

Співробітниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області Нацполіції та слідчого управління ГУНП в області за процесуального керівництва Військової прокуратури Західного регіону України викрито протиправну діяльність посадових осіб Шепетівського військового лісгоспу.

Розклад богослужінь на Великдень у церквах міста Шепетівки в 2019 році
Розділ Культура

Великдень 2019 року відзначатиметься 28 квітня. Традиційно цим світлим святом завершується Великий піст, під час якого православні дотримуються строгих обмежень в їжі, намагаються очиститися від гріхів, переосмислити своє духовне життя.

Настоятелі церков різних християнських конфесій у Шепетівці запрошують містян розділити світлу радість Воскресіння Христового. Пропонуємо розклад богослужінь на Великдень у храмах нашого міста. 

Комунальні служби разом із працівниками виконавчого комітету та небайдужими шепетівчанами наприкинці квітня прибирали стихійні сміттєзвалища, залишені місцевими мешканцями, які ставляться до довкілля безвідповідально. Під час прибирання на території хлібозаводу в районі вулиці Залізничної був знайдений сміттєвий пакунок з квитанціями на оплату комунальних послуг.

0
репостів
0
репостів