Субота, 13 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці планують зменшити деякі податки
Розділ Бізнес

14 квітня 2019 року у сесійній залі міської ради,  під головуванням начальника управління економічного розвитку О.Гриня, відбулось громадське обговорення проекту регуляторного акта «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік на території м. Шепетівки». Хоча громадськість, як завжди, слухання у нас ігнорує.

10 квітня 2019 р. в Плесенському закладі дошкільної освіти«Пролісок» відбувся огляд дитячої творчості серед ЗДО району «Зірки надії». У фестивалі взяли участь маленькі таланти з дошкільних закладів Пліщинського ЗДО «Барвінок» та Плесенського ЗДО «Пролісок».

10 квітня учні Шепетівського НВК №3 отримали гарну нагоду послухати розповідь про історію виникнення, розвитку української народної іграшки та розглянути ганчіркові ляльки, іграшки з дерева, глини, соломи, лози, трави та інших матеріалів. Працівники музею Миколи Островського провели майстер-клас.

12  квітня  о 21:11 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу одного із житлових будинків у с. Судилків Шепетівського району. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів