Середа, 06 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Марина Порошенко своїми відвідинами обурила автоводіїв і не лише їх
Розділ Події

Сьогодні дружина Президента України Марина Порошенко перебувала з робочою поїздкою в Хмельницькій області. Відвідала Ізяславщину, Славутчину та під кінець дня - Шепетівку.

До 70-ї річниці від дня народження Володимира Івасюка плесенці співали його пісні
Розділ Культура

Одному з основоположників української естрадної музики, видатному українському композитору, поету, творцю української поп-музики Володимиру Івасюку, який поплатився життям за любов до України, 4 березня виповнилось би 70 років. У Плесенській бібліотеці до 70-ї річниці від дня народження Володимира Івасюка пройшла літературно-музична подорож по життю та творості Володимира Івасюка «Ти признайся мені…». Де за чашкою кави прослухали про життєвий шлях великого митця.

Відбулась першість Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» з міні футболу
Розділ Спорт

2 березня 2019 року в спорткомплексі Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» проводилась відкрита Першість Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» з міні футболу серед дитячих команд 2007-2008 років народження за підтримки Хмельницької обласної федерації футболу. Змагання проводились за коловою системою, де взяли участь команди ДЮСШ м. Ізяслав, ДЮСШ м. Славута, ДЮСШ м. Полонне, Шепетівська РДЮСШ «Колос» та «Колосок» Шепетівський район.

0
репостів
0
репостів