Четвер, 28 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка
День міста відтепер будемо святкувати влітку
Розділ Події

Сьогодні на сесії міської ради було прийнято рішення «Про встановлення дати відзначення Дня міста». Згідно нього, День міста тепер святкуватимемо не восени, а влітку. Чому так читайте далі.

Шепетівчанин та зірка серіалу «Кріпосна» став заслуженим артистом України
Розділ Культура

Шепетівчанин та зірка серіалу «Кріпосна» Марк Дробот став заслуженим артистом України. Указом Президента України його відзначили державною нагородою України з нагоди Міжнародного дня театру.

Відділом нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно чотирьох членів злочинного угрупування, які через так звані «безконтактні закладки» налагодили збут наркотичних засобів на території м. Шепетівка.

Ветеранам, дітям війни, в'язням концтаборів та постраждалим учасникам Революції Гідності виплатять в травні 2019 року одноразову допомогу. Згідно з розпорядженням, Мінсоцполітики України доручено здійснити нарахування виплат до 5 травня.

Місцевою прокуратурою виявлено факт неправомірної передачі однією із виправних колоній управління Державної пенітенціарної служби України в області у користування суб’єкта господарювання землі та майна, наданих державою для виконання її завдань.

0
репостів
0
репостів