Вівторок, 26 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Під час візитів до «відкритих офісів» команди Порошенка на Хмельниччині спостерігач ОПОРИ зафіксував там бланки заяв для реєстрації спостерігачами на виборах від громадської організації «Український центр демократичного суспільства», а також став свідком того, як люди заповнювали ці бланки та передавали їх представникам «відкритого офісу».

Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство прозвітувало за сьогоднішні проведені роботи, і їх обсяг вражає. Прибрали дорогу, почистили зливову каналізацію, забрали повалене дерево зі стадіону, відновили перила пошкодженого мосту, грейдерували вулицю...словом, читайте детальніше далі.

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт щодо 19-річного місцевого жителя.  Хлопця обвинувачують у крадіжці мобільного телефона у сусіда (частина 1 стаття 185 Кримінального кодексу).

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області П., 1973 року народження, визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та застосовано стягнення у виді штрафу в розмірі  шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами, оскільки такого права П. не має.

25 березня о 13:30 на пункт зв’язку 21 ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшла інформація, що горить суха трава на відкритій території поблизу с. Сенігів та с. Круглик Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів