Четвер, 21 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка
"Діти сонця" поділилися із шепетівчанами жменькою доброти
Розділ Культура

Сьогодні увесь світ відзначає День людей із синдромом Дауна. Наша громада не стала вийнятком, в будинку культури за іні­ці­ати­ви Гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Ше­пе­тівсь­ка спіл­ка за­хис­ту прав ді­тей та мо­ло­ді з ін­ва­лід­ністю в нас­лі­док ін­те­лек­ту­аль­них по­ру­шень та ін­ших особ­ли­вос­тей роз­витку «Ді­ти сон­ця» відбувся бла­го­дій­ний кон­церт «Жмень­ка доб­ро­ти».

Шепетівський міськрайонний суд визнав винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України), водія районної державної лікарні ветеринарної медицини та призначив йому покарання – 2 роки виправних робіт, з відрахуванням на користь держави 20% від заробітку, без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким І. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого  частиною третьою статті 297 (наруга над могилою з метою незаконного заволодіння предметами, що знаходяться на могилі, вчинена повторно) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді  позбавлення  волі на строк 4 роки. На підставі ч. 1 ст. 71 КК України за сукупністю вироків, шляхом часткового складання покарання за даним вироком та вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 11  липня 2018 року остаточно призначено покарання у виді позбавлення волі строком 4 років 6 місяців.

Міжнародний День Щастя святкується щороку 20 березня. Проголосило свято ООН ще 28 червня 2012 року. І хоч про нього мало знають в нашому місті, але одна з шкіл міста доволі оригінально відзначила цю дату.

З першого квітня 2019 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм. Про це повідомило Управління Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів