Вівторок, 19 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Оксана Білозір приїздила в Шепетівку агітувати за Петра Порошенка
Розділ Події

Схоже голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий влаштувався гідом по Шепетівці. Якщо 6 березня він супроводжував дружину Петра Порошенка, то вже 17 березня наше місто разом з ним відвідала Оксана Білозір - народний депутат від партії президента. 

Стали відомі шляхи, які ремонтуватимуть навколо Шепетівки
Розділ Бізнес

Уряд затвердив перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування за рахунок спеціального фонду державного бюджету.

Шепетівський юнак привіз нагороду із обласного турніру з легкої атлетики
Розділ Спорт

За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області у Нетішині проведено традиційний відкритий обласний турнір з легкої атлетики під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?». До міста енергетиків прибули 120 юних спортсменів з Шепетівки, Старокостянтинова, Славути, Полонного, Оженіно, Рівного, котрі разом з вихованцями місцевої комплексної ДЮСШ змагалися у двох вікових групах (2002-2003,2004 років народження і молодших) у бігу на короткі, середні дистанції та в естафеті у спорткомплексі пожежної частини.

Стартував місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»
Розділ Спорт

З метою упорядкування та облаштування спортивних майданчиків, стадіонів напередодні весняно-літнього сезону у місті із 1 по 30 квітня 2019 року проводиться місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».

0
репостів
0
репостів