Вівторок, 26 лютого 2019 — Сайт міста Шепетівка

Вчорашній вечір запам'ятається мешканцям центру Шепетівки не лише ДТП за участі вкрадених коней.  Близько 20:00, по вулиці Судилківській, водій автомобіля КІА в'їхав в дерево, внаслідок чого його пе­ре­ки­ну­ло.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Я., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 125 (спричинення умисних легких тілесних ушкоджень), частиною першою статті 162 (незаконне проникнення до житла) Кримінального кодексу України.

Сьогодні працівники Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства розпочали планове санітарне прибирання вулиці Судилківської та вулиці Героїв Небесної Сотні на відрізку дороги біля центрального універмагу. Робітники очищають дорожнє полотно від бруду та залишків протиожеледного матеріалу.

Досить курйозне ДТП сталося вчора ввечері в Шепетівці. 24-річний чоловік, викравши пару коней, на такій швидкості мчав містом, що зіткнувся з припаркованим біля тротуару «Audi», від чого автомобіль аж відкинуло убік. Зловмисника затримали неподалік. Тепер йому доведеться відповідати і за крадіжку, і за ДТП.

0
репостів
0
репостів