Понеділок, 25 лютого 2019 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці морським піхотинцям передали сучасні бронеавтомобілі «Варта»
Розділ Події

До окремого десантно-штурмового батальйону морської піхоти на озброєння надійшли сучасні бронеавтомобілі «Варта». Військовослужбовці Центральної автомобільної бази зберігання та ремонту, що у Шепетівці, передали представникам окремого десантно-штурмового батальйону морської піхоти 15 спеціалізованих броньованих автомобілів вітчизняного виробництва «Варта».

У період з 16 по 21 лютого 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля задокументували 16 порушень природоохоронного законодавства. Зокрема, було складено сім протоколів за ч. 3 ст. КУпАП (порушення правил рибальства), два – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубі правопорушення) та сім – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконний збут водних біоресурсів). Також оформлено шість актів виявлення безгосподарського майна.

Події мали місце 23 лютого близько 3-ї години ночі в місті Шепетівка. Свідками події стали мешканці будинку, які і повідомили до поліції, завдяки чому підозрюваних вдалося затримати менш ніж за годину.

Цьогоріч Ярославу Кревогубцю виповнилося б 30 років, але життя обірвала війна
Розділ Події

Через місяць Ярославу Кревогубцю виповнилося б 30 років, але 22 лютого 2015 року його життя обірвала війна... 23 лютого в краєзначому відділі музею Миколи Островського вшанували пам'ять солдата 90-го окремого аеромобільного батальйону, який брав участь у боях за Донецький аеропорт та загинув під Донецьком.

0
репостів
0
репостів