П'ятниця, 22 лютого 2019 — Сайт міста Шепетівка
ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» остаточно програв всі суди і має повернути майно
Розділ Бізнес

20 лютого 2019 року Касаційним господарським судом у складі Верховного суду України було розглянуто касаційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Шепетівка Енергоінвест» на постанову Північно-західного апеляційного господарського суду від 20 грудня 2018 року та рішення Господарського суду Хмельницької області від 24 вересня 2018 року.

У Шепетівці відкрито меморіальну дошку загиблому захиснику України
Розділ Події

Сьогодні, на подвір’ї загальноосвітньої школи №4, відбулось відкриття меморіальної дошки на честь загиблого учасника АТО Володимира Шевчука. У заході взяли участь мати Ольга, дружина Оксана, син Віктор, донька Дарина,  міський голова Михайло Полодюк,  заступник міського голови Наталія Стасюк, колектив школи № 4, депутати міської ради, небайдужі шепетівчани.

21 лютого члени виконавчого комітету на черговому засіданні розглянули 30 питань порядку денного. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради розповів детальніше про найголовніші з них.

22 лютого о 03:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Невського в м. Шепетівка. На місце події виїхав черговий караул 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів