П'ятниця, 27 грудня 2019 — Сайт міста Шепетівка

26 грудня урочисто запалили блакитний вогник у селі Коськів Ленковецької ОТГ.

Сьогодні, 27 грудня, відбулася позачергова 68 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 5 питань.

У Шепетівській РДА вже звучить Різдвяна коляда
Розділ Культура

Щороку на Різдвяні свята до державних установ райцентру під різдвяною «зіркою» вирушають діти, які своїм співом, прославляючи народження Сина Божого, вітають усіх із святами.

27 грудня господарі 21 Державної пожежно-рятувальної частини радо зустрічали на гостину відвідувачів Шепетівського територіального центру соціального обслуговування.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 30-річну шепетівчанку винуватою у незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту (частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України) і оштрафував її на 1700 гривень – про таке покарання домовилися сторони в угоді про визнання винуватості, укладеної між прокурором та підозрюваною у злочині. Своїм вироком суд угоду затвердив. 

У Шепетівці минулої доби сталося 2 ДТП на пішохідних переходах. У результаті автопригод травмувалися 12-річна дівчинка та 20-річна жінка.

0
репостів
0
репостів