Середа, 27 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

Днями на офіційному сайті Шепетівської міської ради було оприлюднено повідомлення про подання апеляційної скарги щодо скасування рішення суду. 

Тренера з футболу Шепетівської ДЮСШ "Колос" нагородили Відзнакою Української Асоціації Футболу
Розділ Спорт

Сьогодні про це повідомив у соціальний мережі директор Шепетівської ДЮСШ «Колос» Володимир Гнатюк.

Сьогодні на вулиці Валі Котика у Шепетівці, поблизу дитячого садочка "Михайлик", сталася дорожньо-транспортна пригода.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю), частиною третьою статті 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, якщо вони були пов’язані з опором іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії) Кримінального кодексу України.

Про це вчора повідомив новопризначений голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет на своїй публічній сторінці у Facebook.

 У вересні цього року 20-річна жителька села Білогірського району у магазині в Шепетівці зняла з вішалки жіночу блузку та нишком поклала її у пакет. І, не представивши на касі до оплати, вийшла з приміщення. Тож власниці магазину молода жінка завдала 800 гривень шкоди – така вартість блузки.

0
репостів
0
репостів