Вівторок, 08 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Відзначення Дня юриста для працівників Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги стало приводом ще раз нагадати мешканцям міста про можливість отримати якісну та безкоштовну правничу допомогу.

Директору ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» запропонували список працівників для переведення їх на комунальне підприємство
Розділ Бізнес

Сьогодні генеральному директору ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» Олександру Пустовойту був вручений лист за підписом директора Шепетівського підприємства теплових мереж Віталія Ковальчука. У листі зазначається про працевлаштування працівників товариства у комунальне підприємство «Шепетівське підприємство теплових мереж».

Що буде у Шепетівці до Дня захисника України?
Розділ Події

З нагоди Дня захисника України в Шепетівці запланували низку подій.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 8 жовтня, близько 11.20 години на автодорозі «Рівне — Городище — Старокостянтинів» у селі Цвітоха Славутського району.

Укрзалізниця звернулася до Шепетівської міської ради з проханням розглянути на черговій сесії міської ради питання про надання згоди на передачу об’єктів водопостачання та водовідведення ВП Київське територіальне управління АТ «Укрзалізниця» у комунальну власність територіальної громади міста Шепетівка.

7 жовтня заступник міського голови Наталія Стасюк провела засідання комісії, на якому розглядалося питання про забезпечення житлом особи з-поміж дітей сиріт, які проживають у Шепетівці.

0
репостів
0
репостів