Середа, 02 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулось свято
Розділ Події

2 жовтня у Шепетівському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулося свято для дітей з особливими потребами «Ми любимо дружити». Про це повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.

Тривають роботи з встановлення модульної котельні Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів.

Шепетівські "Кумасі" перемогли в обласному фестивалі естрадної пісні
Розділ Культура

Учора, 1 жовтня, в Хмельницькому пройшов суперфінал обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні ім. Миколи Мозгового «Грай, музико моя!». Серед учаників був шепетівський вокальний гурт "Кумасі".

Полонський районний суд задовольнив клопотання слідчого і обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до підозрюваного за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

1 жовтня 2019 року під керівництвом голови райдержадміністрації Віталія Бузиля відбулась нарада із перевізниками Шепетівського району з питання здійснення перевезення пільгових категорій громадян. У нараді взяли участь перший заступник голови адміністрації Сергій Пономарьов, заступник голови районної ради Артур Мовсісян, селищний, сільські голови, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

У селищі Грицеві що на Шепетівщині, в урочищі Остра Брама, дивним чином зникло аж вісім дубів, що належать Шепетівському лісгоспу. Дерева були вирізані приблизно з 18 по 24 вересня, адже попередній огляд лісових угідь фіксував їхню наявність.

Сьгодні на вулиці Судилківській навчальний автомобіль Renault Megane автошколи "Подільський вітерець" не розминувся з 12-річним велосипедистом. Подія сталася близько 8-ї ранку неподалік Шепетівського хлібозаводу.

0
репостів
0
репостів