П'ятниця, 18 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка

В’їзні знаки це перше, що бачить людина, приїжджаючи до будь-якого району чи міста і відповідно формується перше враження. Тому, в рамках проведення осіннього місячника з благоустрою, за ініціативи керівництва Шепетівської районної державної адміністрації, 17 жовтня працівники адміністрації прибрали територію на упорядкували межовий знак, що знаходиться на трасі Хмельницький - Рівне, на межі Старокостянтинівського та Шепетівського районів.

Шепетівський важкоатлет здобув срібло на чемпіонаті України
Розділ Спорт

З 07 по 12 жовтня в с. Поляна Закарпатської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років. До складу збірної команди Хмельницької області увійшов вихованець відділення важкої атлетики Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи Колесник Сергій.

Село Савичі відзначило своє свято
Розділ Події

Яскравої днини «бабиного літа» на подвір’ї сільського клубу села Савичі (зав. клубу Харченко І.І.) гамірно. Тут зібралися жителі села на святковий концерт «Село моє рідне», приурочений Дню села.

На Шепетівському цукровому комбінаті обговорили перспективи розвитку буряківництва Поділля
Розділ Бізнес

Компанії "Агроскоп Інтернешнл" та “A’SPIK GROUP” організували науково-практичний семінар для аграріїв Хмельниччини, який відбувся у стінах ПРАТ «Шепетівський цукровий комбінат».

0
репостів
0
репостів