Середа, 16 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка
125 тис. грн. штрафу виписали магазину у Грицеві
Розділ Бізнес

Під час інспекційного відвідування одного із магазинів смт. Гриців  інспекторами праці Управління Держпраці у Хмельницькій області за прилавком магазину виявлено особу, яка реалізовувала товар та отримувала за нього грошові кошти.

Шепетівському підприємству теплових мереж надали ліцензію
Розділ Бізнес

Шепетівському підприємству теплових мереж надали ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва та транспортування теплової енергії. Про це повідомила прес служба  Шепетівської міської ради.

Шепетівський кінотеатр досі повертають у власність громади через суди
Розділ Бізнес

Рішенням господарського суду Хмельницької області від 18 червня 2019 року договір купівлі-продажу будівлі кінотеатру — міського центру культури та дозвілля імені М. Островського було розірвано. Оскільки в укладеному договорі між ТОВ «Виробниче об’єднання «КМЗ» та Шепетівською міською радою було визначено порядок розрахунків за придбаний об’єкт, та перелік робіт, які протягом чотирьох років мало зробити товариство. Умови договору та особливості його виконання були погоджені сторонами і відповідно до актів цивільного законодавства є обов’язковими для дотримання. Проте, умови договору ТОВ «Виробниче об’єднання «КМЗ» не виконувало.

15 жовтня до рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка завітали вихованці одного із дитячих садочків міста та молодші школярі, аби взяти участь в акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

0
репостів
0
репостів