Вівторок, 29 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці презентували виставку до Дня пам'яті Героїв Крут
Розділ Культура

Сьогодні минає 101 рік з дня подвигу Героїв Крут: гімназистів і бійців вільного козацтва, які загинули, зупиняючи російську Червону гвардію. З цього приводу у Шепетівській міській бібліотеці для дітей відбувся тематичний захід.

У Шепетівці створено мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам , які постраждали від домашнього насильства. Про це повідомляється на сайті місцевої ради.

Учасник бойових дій презентував свою творчість
Розділ Культура

24 січня цього року в бібліотеці ім. М.Коцюбинського відбулась презентація творчості учасника бойових дій Андрія Кондратюка. Андрій – гість літературно-мистецької студії «Доля», повів усіх у цікаву мандрівку світом своїх віршованих героїв, де тісно переплелись його спогади про дитинство, шкільні роки, з розповідями про події в зоні АТО, де він встиг побувати.

О тертій ночі 24 грудня минулого року 18-річний шепетівчанин на залізничному вокзалі у Шепетівці з кишені 55-річного чоловіка витягнув телефон та 250 гривень – така версія досудового слідства. Юнаку інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянки К., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

Відбувся обласний етап гри КВН серед команд молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА». Цей рух діє на Хмельниччині вже майже три роки і охоплює практично всі райони області.

0
репостів
0
репостів