Вівторок, 15 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Сергій у червоній кофті
Розділ Події

Сьогодні Лефортовський суд Москви продовжив до 24 квітня термін арешту для 12 українських моряків, серед яких і шепетівчанину Сергію Цибізову.

Шепетівський міськрайонний суд сьогодні, 15 січня, виніс вирок 37-річному місцевому жителю і визнав його винним за 5-ма статтями Кримінального кодексу України. Крім того, чоловіка зобов’язали сплатити 1 мільйон гривень моральної шкоди потерпілим. 

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким М. визнано винуватими у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  частиною другою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно), частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України та остаточно призначено покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Діти військовослужбовців Шепетівського зенітного ракетного полку повітряного командування «Захід», батьки яких захищають східні кордони України отримали солодкі подарунки. 

Шепетівчани привезли срібло із турніру пам’яті Павла Худзіка
Розділ Спорт

12 січня в Теофіполі відбувся четвертий турнір з міні-футболу пам’яті Павла Худзіка, який трагічно загинув в автокатастрофі в 2015 році. За свою футбольну кар’єру Павло найбільше запам’ятався своїми виступами за команди ФК “Львів”, “Оболонь” Київ та “Зоря” Луганськ.

0
репостів
0
репостів