Четвер, 06 вересня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський водоканал просить підняти тарифи
Розділ Бізнес

Лише у квітні цього року міському водоканалу затвержували нові тарифи на водопостачання та водовідведення, і от знову комунальне підприємство звертається до Шепетівського виконавчого комітету з аналогічним проханням.

Сьогодні працівники Шепетівського відділу поліції спільно з Працівниками Служби Безпеки України проводили санкціонований обшук в будинку 53-річного громадянина Молдови. Про це повідомив начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк у себе на фейсбук сторінці.

Послугами Шепетівської міськрайонної філії ОЦЗ скористалися 2020 безробітних громадянина
Розділ Бізнес

У січні-серпні 2018 року, у порівнянні з відповідним періодом 2017 року, досягнуто позитивної динаміки по окремих напрямках діяльності державної служби зайнятості.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевого жителя Д., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно жительки Славутського району П., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.

5 вересня 2018 року робочою групою з питань підготовки Шепетівської ЦРЛ до опалювального сезону 2018/2019 року у складі першого заступника голови районної адміністрації Сергія Пономарьова, начальника відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та будівництва адміністрації Руслана Дорощука, головного лікаря Шепетівської ЦРЛ Валентини Савчук, юрисконсульта Шепетівської ЦРЛ Ігоря Пивовара, інженера з експлуатації споруд та устаткування водопровідно-каналізаційного господарства, представника ПП «ПК Форвард» проведено обстеження окремих відділень та приміщення поліклініки Шепетівської ЦРЛ.

06 вересня 2018, 16:45

Цифра дивиться з екрана

Рішення про поступову відмову від аналогового телебачення та перехід на цифрове прийняте ще в 2006 році в Женеві, а не "здесь и сейчас". «Регіональну угоду, яка стосується планування цифрової наземної радіомовної служби…» підписали десь сотня країн, починаючи (якщо йти за переліком, вказаним у документі) з Республіки Албанії, закінчуючи Республікою Зімбабве. У тому ж році на «цифру» перейшли Люксембург і Нідерланди. Для них все просто: Люксембургу, мабуть вистачило поставити один передавач — вся держава покрита сигналом. Та й Голландії не так складно: території становить лише дві Хмельниччини, причому одна п’ята — це вода. Десяток-другий станції — «цифра» є в кожному домі. Більшим країнам — це більш клопітне завдання. Але за десять років всі держави на захід від України відмовилися від аналогового телебачення. А ще, до прикладу, США — 2009 рік, Австралія та Японія — 2011, Китай — 2016-й. Навіть Білорусь вже три роки живе в сучасному телесвіті. Україна, як то часто буває, десь заблукала на периферії процесу.

0
репостів
0
репостів