Четвер, 20 вересня 2018 — Сайт міста Шепетівка

20 вересня, у Шепетівському НВК № 1 відбулась загальноміська конференція в рамках всеукраїнської проекту Zero Waste School. Ініціаторами проведення заходу стали учні 11 класу НВК № 1, які беруть участь у проекті «Zero Waste School». Він навчає активістів  та вчителів через неформальне навчання впроваджувати культуру сортування відходів у своїй школі та громаді.

У Шепетівці відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання для затриманих
Розділ Події

Відкриття даної адміністративної установи дасть можливість полегшити роботу як слідчих, так і конвойних підрозділів поліції, а також забезпечить чималу економію паливно-мастильних матеріалів. Так пояснили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевого жителя Я., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.

Останнім часом у місті ширяться чутки про нібито викрадення дітей. У зв’язку з цим служба у справах дітей Шепетівської міської ради повідомляє, що офіційних повідомлень про такі випадки до працівників служби не надходило. За повідомленням старшого інспектора сектору ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції Семенюк О.І. не надходили вони і до правоохоронних органів. В соціальних мережах з’явилася інформація що в нібито в сусідніх  Полонському та Ізяславському районах були зафіксовані такі випадки. Проте, і в зазначених районах, і в цілому по Хмельницькій області повідомлень про викрадення дітей не надходило.

17 вересня 2018 року в Шепетівському міському ЦЕНТУМ відбулось свято початку нового навчального року - День відкритих дверей. Цього дня заклад відвідали понад 150 учнів шкіл міста разом з педагогами.

0
репостів
0
репостів