П'ятниця, 14 вересня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Рятувальників привітали з професійним святом
Розділ Події

Щорічно, 17 вересня, в день вшанування ікони Божої Матері «Неопалима купина», своє професійне свято відзначають люди особливого покликання — рятувальники. З цієї нагоди в 21 державній пожежно-рятувальній частині Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області відбулись урочисті збори.

Вшанували Героя у День його народження
Розділ Події

Сьогодні за участі заступника міського голови Наталії Стасюк у краєзнавчому відділі музею ім. М.Островського відбулась година  пам’яті  присвячена підполковнику Збройних Сил України, герою-захиснику, учаснику АТО, командиру механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Ігорю Вікторовичу Ляшенку.

13 вересня, в рамках контрольної перевірки Шепетівської міської ради, було дано ввідну – у п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Шешукова, що у м. Шепетівка,  стався вибух газу із руйнуванням несучих конструкцій будівлі. Як наслідок - 5 "загиблих" та 16 "травмованих".

Сьогодні заступник міського голови Наталія Стасюк взяла участь у врученні новонародженій дівчинці першого в Шепетівці безкоштовного  бейбі-боксу із необхідними речами та першою косметикою для малюка.

У міському центрі реабілітації дітей-інвалідів відбувся «День відкритих дверей»
Розділ Події

13 вересня в Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося свято для дітей з особливими потребами «День відкритих дверей».

Відбувся півфінал Чемпіонату міста з футболу 8х8
Розділ Спорт

11 та 13 вересня відбулися півфінальні ігри чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Обидва матчі пройшли у напруженій боротьбі на кожному клаптику поля.

Працівників лісового господарства привітали з професійним святом
Розділ Події

Цього року 16 вересня працівники лісової галузі відзначатимуть своє професійне свято – День працівника лісу. З цієї нагоди, 13 вересня,  на державному підприємстві «Шепетівське лісове господарство» відбулись урочисті збори.

0
репостів
0
репостів