Понеділок, 25 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка

22 червня 2018 року Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним директора Державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод» Державного концерну «Укроборонпром» у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП, та наклав стягнення у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Військовою прокуратурою Рівненського гарнізону проведено вивчення додержання службовими особами ДП «Шепетівський ремонтний завод» ДК «Укроборонпром» вимог антикорупційного законодавства.

Зокрема, у ході опрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлено несвоєчасне повідомлення директором вказаного підприємства про суттєві зміни у майновому стані.

Установлено, що у липні 2017 року вказаний посадовець отримав премію за підсумками роботи за 2016 рік у розмірі 259 тис. грн. Однак, у встановлений Законом України «Про запобігання корупції» термін НАЗК про даний факт не повідомив, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 червня, близько 14.45 години на автодорозі «Теофіполь — Красилів» поблизу села Корчівка Красилівського району. Попередньо встановлено, що 22-річний житель Красилівського району на автомобілі «ВАЗ 2106» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» під керуванням 51-річного жителя Шепетівського району.

Шепетівчани відзначили День молоді
Розділ Події

24 червня  у міському парку культури та відпочинку відбулось святкування Дня молоді. Цьогоріч відзначення цього свята відбулось значно тихіше та скромніше ніж зазвичай.

В період з 18 по 21 червня 2018 року вихованці гуртків «Писанкарство» і «Юні майстри народних ремесел» за результатами участі в еколого-патріотичній грі «Паросток» представляли Хмельницьку область на Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій, що проходив в м.Києві на базі Всеукраїнського профільного табору «Юннат». Фестиваль був організований Національним еколого-натуралістичним центром з метою формування національної свідомості, виховання любові до рідної землі, родини, Батьківщини.

Відбулася презентація книг Дмитра Воронюка та Алли Мирської
Розділ Культура

У вітальні Шепетівської ЦРБ ім. М.Коцюбинського знову людно. Зібрались на презентацію книги Дмитра Воронюка «Літні спогади». Про деталі заходу розповіло управління культури, національностей,  релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації.

0
репостів
0
репостів